img
Fabrica de Fericire

"Dăruieşte din suflet"

img

Fabrica de Fericire "Dăruieşte din suflet" - O campanie a Convenției Organizațiilor Studențești Fabrica de fericire "Dăruieşte din suflet" este numele ultimei campanii derulate de Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti a Universităţii din Craiova. Ajuns la cea de-a VII-a ediţie, proiectul îşi propune în acest an să ajute peste 200 copii din medii defavorizate.

"Campania de anul acesta este dedicată copiilor. Este un proiect care a ajuns la cea de-a şaptea ediţie şi ne bucurăm că, alături de tinerii craioveni, reuşim să facem lucruri frumoase. Dacă anul trecut, în perioada carantinei, am ajutat persoanele în vârstă să îşi procure alimentele, anul acesta ne-am propus să aducem un strop de fericire copiilor mai puţin norocoşi", a declarat Adriana Trăilă, purtător de cuvânt al proiectului ”Fabrica de Fericire" "Fii tu acela care le aduce un zâmbet pe față acestor copilași în prag de sărbători!" cu acest îndemn studenţii speră să obţină şi sprijinul craiovenilor pentru a putea ajuta cât mai mulţi copii şi tineri. "Este un proiect caritabil de suflet al nostru, al studenţilor prin care încercăm să ajutăm copiii din comunitatea noastră care provin din medii defavorizate. Pentru a realiza acest lucru am amplasat urne în diferite locaţii din Universitatea din Craiova, dar şi în supermarketurile care ne susţin în acest demers. Eu, ca voluntar în acest proiect, îmi doresc să ajut şi să ofer un exemplu şi celorlalţi pentru a face lucruri frumoase. Este deja o campanie cu tradiţie, iar anual reuşim să aducem zâmbete copiilor", a declarat Sorin Crăiţan, student voluntar al proiectului.

Dacă și tu dorești să ajuți un copil, îi poți face un pachet cu hăinuțe, jucării, rechizite sau alimente neperisabile, pentru a venii în sprjinul acestuia. "Înscrierea pentru donații se face printr-un formular, unde voluntarii noștri vor lua legătura cu tine pentru a stabili împreună cazul și toate detaliile necesare. https://forms.gle/mEQcBEYMpDuwt1qB6 Totodată, cei care doresc să doneze on-line, o pot face pe platforma Giftshare.ro urmând linkul de mai jos : https://giftshare.ro/.../9c6e61a6-db2f-44f6-86e8...", a adăugat Adriana Trăilă. Campania

Fabrica de Fericire "Dăruieşte din suflet" se desfăşoară până pe 23 aprilie.

Parteneri

donor
donor
donor
donor
img