img
Schimbare !

Cine
SUNTEM

img
img
Salut!

Cine suntem?

Ar fi simplu de spus “suntem o agenţie care oferă servicii complete de publicitate, marketing şi PR, realizate de personal de înaltă calitate”. Dar nu, nu suntem decât asta.

Ne ghidăm dupa câteva „vorbe de duh” ale înţeleptilor, CEO-ilor, antreprenorilor de success despre ce putem face pentru a lăsa, până la urmă, ceva în urmă în viaţă şi în business. Căci despre asta este vorba, nu?

Suntem o asociaţie cu scop social, ne implicăm în ajutorarea persoanelor vulnerabile sau cu risc de excluziune socială.

Cine NU suntem?

Nu suntem cei care aplicăm „datul cu părerea” şi nu ne ocupăm nici cu „aflarea în treabă” ca metode de lucru

Credem în puterea lucrului făcut cu emoţie, empatie şi bunătate. Suntem INFORMAŢI & IMPLICAŢI în viaţa comunităţii, în activităţile partenerilor noştri, în nevoile clienţilor noştri.

“Eu singură nu pot schimba lumea, dar pot arunca o piatră în ape pentru a crea multe valuri.”-Maica Tereza

Credem că schimbarea în (mai) bine nu vine pur şi simplu, ci prin implicare directă. Iar pentru asta ne folosim emoţiile, empatia, energia, creativitatea, inteligenţa şi cunoştinţele.

In ce credem?
Empatizam!

„Empatia este probabil cel mai puțin folosit instrument al lumii business”. – Daniel Lubetzky.

“Empatia presupune exercitarea unui anumit efort în direcția înțelegerii celor cărora ne adresăm. De multe ori, pentru a înțelege perspectiva lor trebuie să punem deoparte propriile puncte de vedere, să îmbinăm şi să dăm soluţii flexibile, adaptate tipului de personalitate al partenerului nostru!

Suntem oneşti

„Unul dintre cele mai importante aspecte ale leadership-ului este să fii capabil să spui adevărul despre ceea ce vezi. Chiar și când te uiți în oglindă și nu vezi ceva plăcut”. – Adam Braun.

Ne concentram pe solutii, nu pe probleme!

Clarificăm situația, găsim soluția și abia apoi despicăm firul problemei în patru: ce problemă am avut, care a fost sursa, ce soluție am găsit și cum facem să nu se repete.

„Inovația nu s-a întâmplat niciodată în izolare” spunea Neil Blumenthal, în timp ce Ralph Waldo Emerson afirma: "Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te în schimb acolo unde nu este nicio potecă și lăsa o urmă."

Evoluam prin asociere"

„Atunci când ne dezvoltăm este imperativ să ne asociem cu persoane care ne ajută să facem asta într-un mod pozitiv”. – Shiza Shahid.

Ne dezvoltăm împreună cu partenerii şi clienţii noştri.

Oferim pentru a primi!"

„Semeni o faptă, culegi un obicei; semeni un obicei, culegi un caracter; semeni un caracter, culegi un destin”. – Dalai Lama

Schimbăm prezentul!

„Schimbarea nu va veni dacă așteptăm altă persoană sau așteptăm alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i așteptăm. Noi suntem schimbarea pe care o căutăm." – Barack Obama.

Valorile noastre sunt bazate pe deschidere, ascultare, observare, informare, și bineînțeles, empatie față de clienții noștri. Promovăm un mediu în care feedbackul este apreciat și de aceea ne încurajăm mereu clienții să ne spună cum am putea să ne îmbunătățim serviciile.

Cautam perspective
Echipa

Aceștia suntem noi

layout
teammate
Elisa
layout
teammate
Atena
layout
teammate
Alina
layout
teammate
Daniel
Parteneri

Cine este cu noi...

donor
donor
donor
donor
donor
donor
donor
donor