img

A venit Moș Crăciun la Centrul "EGAL" Craiova

img
Colindele și bucuria Nașterii Domnului au răsunat, astăzi, la sediul Crucea Roșie, filiala Craiova. Copiii și voluntarii de la Centrul E.G.A.L. au primit vizita lui Moș Crăciun.

“ Pentru a da o șansă copiiilor din familii defavorizate, Crucea Roșie Română a pus bazele mai multor centre de zi - numite centre E.G.A.L. în cele mai sărace zone din țară. Acestea funcționează sub formă de afterschool social pentru copiii provenind din familii vulnerabile.

În cadrul Centrului se desfășoară activități și servicii sociale, precum activităţi de educaţie non formală; activități interactive și de recreere –socializare; activități de dezvoltare și exersare a abilităților de comunicare eficientă; terapie ocupaţională; suport în pregătirea temelor școlare precum si pregătire suplimentară în vederea reducerii dificultăților de asimilare sau consiliere socială pentru copii și părinți..

Prin Centrele de zi susținute de Crucea Roșie Română copiii nevoiași văd adevarata normalitate, acestor copii li se oferă optimism și o viziune corectă despre viață.
E.G.A.L. - Educație, Generozitate, Abilități, Libertate.

Parteneri

donor
donor
donor
donor
donor
donor
donor
donor
img