img

ANCAAR Craiova – bucuria de a fi împreună

img
Bucuria sărbătorilor de iarnă a adus laolaltă copii și tineri cu tulburări din spectrul autist, familiile acestora, voluntarii și prietenii Asociației Naționale pentru Copii și Adulți cu Autism din Romania (ANCAAR), filiala Craiova.

Luna decembrie este luna bilanțului, recunoștinței, împăcării și împlinirilor. Asociația Natională pentru Copii și Adulți cu Autism din Craiova a premiaț voluntarii și copiii cu autism, în cadrul unui eveniment ce face parte din Gala “Fii albastru”.

Lângă pomul de iarnă împodobit cu decorațiuni confecționate de copiii și tinerii cu autism ajutați de consilierii Centrului, voluntarii din proiectul ANCAA, proiect finanțat de Comisia Europeană prin programul Corpul European de Solidaritate, au fost premiați și li s-a mulțumit încă o data pentru dragostea oferită copiilor și tinerilor din cadrul ANCAAR Craiova.

Copiii și tinerii de la ANCAAR au primit daruri de la Moș Crăciun, diplome de la conducerea Asociației și felicitări de la cei prezenți la eveniment.

Evenimentul face parte din activitățile proiectului Autism New Challenge în ANCAAR, finanțat prin Corpul European de Solidaritate în cadrul evenimentului Gala "Fii Albastru".

ANCAAR, filiala Craiova, vine in sprijinul persoanelor cu tulburări din spectrul autist din anul 2003.

Parteneri

donor
donor
donor
donor
donor
donor
donor
donor
img