img
DONEAZĂ!

Ajută-l pe Răzvan să devină campion! Intră pe teren și schimbă jocul alături de sportivii Special Olympics.

img

Răzvan are 42 de ani și locuiește împreună cu familia lui în localitatea Milești, judetul Dolj. A absolvit școala de meserii, specializarea tapițerie. Nu a profesat niciodată pentru că sindromul Down i-a pus numeroase bariere sociale. În anul 2000, familia lui s-a înscris în serviciile oferite de Asociația Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora, ALDO-CET, iar de atunci a participat în mod constant la activitățile asociației. S-a maturizat frumos, iar astăzi este un tânăr responsabil pe care ALDO-CET se bazează. Abilitându-l ca reprezentant al asociației, Răzvan s-a descurcat cu demnitate la reuniunea tinerilor cu sindrom Down din Europa, desfășurată la sediul Parlamentului Italian din Roma, iar prin intermediul Radio Vatican Roma și-a transmis mesajul în întreaga lume.

Sportul schimbă lumea. Schimbarea este un sport de echipă!

Răzvan este sportiv Special Olympics din anul 2010, iar pe parcursul timpului a realizat un palmares sportiv impresionant și a obținut o mulțime de medalii la competițiile la care a participat.

În anul 2017, ALDO-CET a participat cu un grup de sportivi cu sindrom Down la o tabără de schi, iar Răzvan și-a descoperit pasiunea pentru acest sport. Prin antrenament sistematic, Răzvan a dobândit abilitățile necesare competițiilor sportive de profil și a fost selectat de către Special Olympics România să facă parte din delegația de 24 de sportivi care vor participa în ianuarie 2022, la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics din Kazan, Rusia.

Răzvan va concura la ski fond.

Schiul este un sport scump în România, ALDO-CET, Special Olympics România și familia lui Razvan depun eforturi pentru a asigura antrenamentele și speră ca visul lui Razvan de a participa la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics Kazan, Rusia, 2022 sa se implinească. Pentru aceasta mai sunt necesari 1.300 de euro, sumă care acoperă cheltuielile de transport, antrenament și o parte din echipamentul sportiv necesar.

Dacă vrei să contribui la visul lui Razvan,DONEAZĂ:

- direct on-line în favoarea Special Olympics România, pentru Răzvan!

- în contul Asociației Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora, cod fiscal: 13423916, pentru Răzvan: IBAN: RO21RNCB0135018910250001 deschis la B.C.R

Despre Asociația Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora (ALDO-CET)
Asociația Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora a fost înființată în anul 2000 de către un grup de părinți. ALDO-CET contribuie la creșterea calității vieții persoanelor cu sindrom Down și la crearea de oportunități pentru dezvoltare la nivel profesional și personal.

Despre Special Olympics
Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics Kazan 2022 vor prezenta puterea unei lumi a incluziunii, egalității, bunătății și a bucuriei. Jocurile au ca scop crearea unor comunități incluzive prin transformarea atitudinilor care vizează persoanele cu dizabilități intelectuale din Rusia și din întreaga lume. Pe lângă competiții sportive, Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2022 se vor axa pe extinderea programelor organizației în sănătate, educație și leadership pentru sportivi. Special Olympics este o mișcare globală care a luat startul în 1968 din dorința de a opri discriminarea la adresa persoanelor cu dizabilități intelectuale. Jocurile Mondiale Special Olympics au loc o dată la doi ani, alternând între vară și iarnă.

Parteneri

donor
donor
donor
donor
donor
donor
donor
donor
img